[nectar_slider location=”Erasmus MC” flexible_slider_height=”true” full_width=”true” overall_style=”classic” parallax=”true” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular” slider_height=”350″ min_slider_height=”100″]
[split_line_heading]

Voor het grootste nieuwbouwproject van de Benelux hebben we meerdere films gemaakt. Over de achterliggende ideeën die ten grondslag hebben gelegen aan het ontwerpen van een modern ziekenhuis, hoe verschillende departementen die daaraan werken samenwerken en de verhuizing van de eerste afdeling (SEH) naar het nieuwe gebouw.

Door middel van interviews, animaties en opnames tijdens trainingen en overleg vertellen we over dit bijzondere project.

Opdrachtgever: Erasmus MC, Rotterdam

[/split_line_heading]

[nectar_video_lightbox link_style=”play_button_2″ nectar_play_button_color=”Default-Accent-Color” image_url=”791″ box_shadow=”none” video_url=”https://vimeo.com/93252807″]

Synergie

In het kader van de synergie tussen afdelingen tijdens de verbouwing en verhuizingen van het Erasmus MC hebben we een film gemaakt waarbij we van alle vier de afdelingen de rol en verwantschap laten zien. Door middel van een isometrisch design hebben we de abstracte onderwerpen een vorm gegeven om de boodschap over te brengen.

Tevens was onderdeel van de opdracht een beeld te creëren die te gebruiken was als communicatiemiddel over de samenwerkingen. In de animatie wordt de totstandkoming van het kompas gebruikt als verhalend element.

[divider line_type=”Full Width Line” line_thickness=”2″ divider_color=”accent-color”]

De SEH naar de nieuwbouw

De verhuizing van de spoed eisende hulp (SEH) naar de nieuwbouw was de eerste van de afdelingen van het Erasmus MC. Een process dat al jaren daarvoor is ingezet met workshops, vergaderingen en ontwerp. In deze film lichten we toe hoe beslissingen tot stand zijn gekomen en hoe er slimme oplossingen zijn gevonden voor een SEH voor de toekomst.

[nectar_video_lightbox link_style=”play_button_2″ nectar_play_button_color=”Default-Accent-Color” image_url=”1091″ box_shadow=”none” video_url=”https://vimeo.com/82138471″]
[divider line_type=”Full Width Line” line_thickness=”2″ divider_color=”accent-color”]
[nectar_video_lightbox link_style=”play_button_2″ nectar_play_button_color=”Default-Accent-Color” image_url=”1106″ box_shadow=”none” video_url=”https://vimeo.com/82138471″]

Van de tekentafel

Een combinatie van visualisaties, een voice over en animaties zijn in deze film gebruikt om de gedachten achter het nieuwe Erasmus MC aan zowel de medewerkers als het brede publiek uit te leggen. Hoe de indeling van het gebouw impact heeft op de kwaliteit van zorg en hoe afdelingen met deze nieuwe manier van werken aan de slag gaan.

We hebben gewerkt met bestaande visualisaties van de architect en hebben complexe bouwtekeningen vertaald naar iconische en duidelijke plattegronden en patiëntenstromen.