SURF research cloud
design, animatie, voice-over, sound design • 2:30 min

Hoe kunnen wetenschappers makkelijk en veilig samenwerken? Surf heeft meerdere oplossingen!

Om verschillende onderzoekers bij elkaar te krijgen en te koppelen heeft SURF een research cloud ontwikkeld. Deze animatie toont in het kort hoe het werkt en welke problemen zo opgelost worden.

This is where the magic happens: Nadat we het script zo goed als af hadden, zijn we alle scenes gaan schetsen en zijn we de visuele stijl gaan bepalen voor de uiteindelijke ontwerpen van de animatie.

Research Access Management

Onderzoekers zijn vaak veel tijd kwijt aan regelen van veilige toegang tot systemen die ze voor hun onderzoek nodig hebben. In deze animatie laten we zien hoe SURF daar een duidelijk en veilig systeem voor heeft ontwikkeld.

SURFsara

SURFsara heeft 1 van de snelste supercomputers in Nederland die meer dan 1 biljard berekeningen per seconde kan uitvoeren. Die rekenkracht is nodig voor onderzoeken naar bijvoorbeeld schone energie, klimaatverandering, watermanagement en medische behandelingen.

Complexe software producten en diensten tot de kern van de zaak laten komen? Neem contact met ons op of krijg een indicatie van de kosten.

vm_logo_mini