Allereerst moeten we begrijpen wat er aan de kijker overgebracht moet worden. We verdiepen ons in een gewenste stijl, boodschap en verdere eisen van het project.
Het script vormt de basis voor de film. Wat we gaan vertellen, visueel of textueel komt zwart op wit te staan. Een goed moment om alle neuzen eens dezelfde richting op te krijgen en verheldering te creeeren.
De visuele vertaling van het script. We leggen vast wat we gaan zien, omschrijven overgangen en krijgen een beeld van de uiteindelijke film/animatie.
Van schets naar definitief ontwerp. We zorgen er voor dat alle details perfect zijn en helemaal passen bij een gewenste stijl of branding.
Het ontwerp komt tot leven. Onderdelen klappen uit elkaar, groeien, springen rond of veranderen van kleur. Allemaal om het verhaal zo duidelijk en origineel mogelijk te vertellen.
Geluid is bijna net zo belangrijk als beeld. Een passende stem kan een film dat extra zetje de goede richting op geven. Soundeffcets en muziek versterken de timing en context van wat we in beeld zien.
Als we allemaal blij zijn met het eindresultaat ronden we de film af en exporteren we hem naar elk gewenst formaat. Van tv tot bioscoop, van smartphone tot laptop.
WETEN WAT HET KOST? VRAAG EEN OFFERTE AAN