Een helder moment

SDworx | Film & Animatie

HR en salaris diensten klinken in eerste instantie niet echt spannend, maar als je kan vertellen hoe, waar en wanneer het je kan helpen je werk beter te doen kan je veel beter de aandacht van de kijker pakken.

Inmiddels hebben we drie films voor Cobra/SDworx mogen maken waarin we zowel de technische mogelijkheden laten zien als de impact die het werken met hun service heeft op je dagelijke werkzaamheden.

Opdrachtgever: SDworx Nederland/ Cobra HRM & Salaris

Een helder moment

Iedereen heeft wel een moment dat de gedachten afdwalen naar zorgen op het werk. Zorgen die dan je hele gedachte opnemen en je ervan weerhouden bezig te zijn met ontspannen of sporten. SDworx heeft diensten in huis die een hoop van die gedachten en zorgen kan wegnemen en je zo kan laten genieten van je vrije tijd.

Van idee naar shot

Daarom Cobra

Een vooral inhoudelijke film over de mogelijkheden van de HRM en salaris software van Cobra hebben we op een wat dynamischer manier vorm gegeven. De medewerker navigeert door de software heen en door middel van uitgebreide graphics ernaast komt uitgebreide informatie tevoorschijn.

Achter de schermen

Motion tracking testje